6 Μαΐου , 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου, θαυμαστών της Βυζαντινής Μουσικής, πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 15 Μαρτίου 2010 στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου του Συλλόγου μας, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτης της Ιεράς Πατριαρχικής Σταυροπηγιακής Μονής της Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης κ. Κωνσταντίνου Μαφείδη και με την συμμετοχή εικοσιπενταμελούς χορωδίας, εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής Τέχνης – Ορατόριο με την ονομασία “Ο ΑΣΩΤΟΣ”.
Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως εψάλλησαν εκκλησιαστικοί ύμνοι της Κυριακής του Ασώτου και αναγνώστηκαν υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης (Αιόλου Αθηνών) πατρός Θωμά, ευαγγελικές περικοπές της Κυριακής του Ασώτου.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΑΣ

Προγραμματίζεται στα μέσα του μηνός Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί τετραήμερη αεροποτική εκδρομή στην Συρία με επίσκεψη στη Δαμασκό και στην Παλμύρα
Πληροφορίες : Τηλ. 2109517072, 6977000052, 2103474562, 2109590447

ΔΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών πιστός στην απο δεκαετιών φιλανθρωπική του παράδοση, έτσι και φέτος, όπως και τα Χριστούγεννα διένειμε με την ευκαιρία των Εορτών του Πάσχα το καθιερωμένο ΔΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ σε 109 άπορες οικογένειες. Το εν λόγω δέμα πλούσιο σε περιεχόμενο περιελάμβανε 34 είδη πρώτης ανάγκης, όπως αλεύρι, λάδι, βούτυρο, ζάχαρι, όσπρια, ζυμαρικά, κοτόπουλο, βασιλόπιτα, γλυκά κ.α.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν, ιδιώτες και επιχειρήσεις σε χρήμα και σε είδος, απαλύνοντας έτσι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ορισμένοι συμπολίτες μας, στις δύσκολες μάλιστα αυτές ημέρες που διαβιούμε.

Print Friendly, PDF & Email
Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών, ΦΕΠΑ